Publicitat
Confidencial · 14 de Maig de 2019. 00:18h.

Colau recupera terreny

És viable que mantingui l'alcaldia

Colau recupera terreny

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una imatge d'arxiu

La candidatura dels comuns a l'Ajuntament de Barcelona per a les eleccions municipals del proper dia 26, que encapçala Ada Colau, sembla que està recuperant terreny, segons fonts de la coalició que dirigeix l'alcaldessa, que es refereixen a les enquestes i informes electorals interns. Tot indica que els comuns estan revertint les negatives expectatives que tenien fins ara.

De fet, els comuns apareixien fa algunes setmanes bastant allunyats de les candidatures d'Esquerra i del PSC, que ocupaven el primer i el segon lloc a les enquestes. Tanmateix, a hores d'ara la coalició de Colau torna a estar en condicions de ser la força més votada a les eleccions del 26-M, tot i que les xifres són molt ajustades.

Fonts dels comuns diuen que no només s'està produint una recuperació d'aquesta coalició, sinó que també s'està detectant un cert estancament de les candidatures d'Esquerra i dels socialistes catalans, que inicialment pujaven amb molta força, mentre la formació de Colau es quedava retardada. Ara, la situació és a l'inrevés.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat