Confidencial · 4 d'Octubre de 2019. 00:21h.

Colau segueix fent mèrits

S'acosta un altre cop a l'independentisme

Colau segueix fent mèrits

Ada Colau amb el president Torra, al Palau de la Generalitat

La crisi de Podem, accentuada per la irrupció d'Íñigo Errejón al panorama electoral espanyol, està provocant que Ada Colau ja no vegi tan clar com abans que pugui utilitzar aquesta plataforma en el futur per a les seves aspiracions polítiques, que no es limiten a l'alcaldia de Barcelona. Per això ha tornat a la seva estratègia d'un clar acostament a l'independentisme.

En aquest sentit, l'alcaldessa i el seu entorn han aprofitat l'aniversari dels fets d'octubre del 2017 i la personació de l'Ajuntament de Barcelona, com a acusació popular, al sumari que instrueix el jutjat d'instrucció número 7 de la ciutat sobre l'actuació aquell dia de les forces de seguretat espanyoles per impedir el referèndum il·legal que es va intentar realitzar.

L'Ajuntament ha demanat al jutjat la imputació de 28 comandaments intermedis de la Policia Nacional espanyola -18 inspectors i deu subinspectores- per aquests fets. D'aquesta manera, Colau fa mèrits davant dels independentistes, que encara no han oblidat el pacte de l'alcaldessa de Barcelona amb el PSC per per arribar a l'alcaldia i governar la ciutat, és a dir, un pacte amb els carcellers del 155.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat