Publicitat
Confidencial · 9 de Desembre de 2019. 00:28h.

Colau s'ha quedat muda

Sobre la negociació ERC-PSOE

Colau s'ha quedat muda

Imatge d'arxiu d'Ada Colau al costat de Pablo Iglesias

Des que Pedro Sánchez i Pablo Iglesias van presentar l'acord d’ambdós per a un eventual Govern espanyol de coalició entre el PSOE i Unides Podem, Ada Colau, habitualment molt xerraire sobre qualsevol afer de la política espanyola o de la catalana, ha entrat a una sorprenent fase de silenci sobre les negociacions per a la investidura del líder del PSOE.

Fonts dels comuns, el conjunt de grups que lidera Colau a Catalunya, diuen que el pacte Sánchez-Iglesias ha desactivat l'alcaldessa de Barcelona. A hores d'ara, qualsevol declaració crítica de la líder dels comuns sobre l'actitud de PSOE a la negociació, i fins i tot sobre la gestió general del Govern socialista en funcions, perjudicaria la posició de Unides Podem i del mateix Iglesias a la futura coalició.

Per tant, Colau ha hagut de prescindir dels seus habituals flirtejos amb l'independentisme i de les seves declaracions públiques independentistes, que no tenen res a veure amb la governabilitat de l'Ajuntament de Barcelona, sinó amb les aspiracions de l'alcaldessa de volar més alt en la seva futura carrera política. Tanmateix, a hores d’ara, haurà d'estar més callada.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat