Publicitat
Confidencial · 11 de Juliol de 2017. 00:25h.

Colau té por d’una inhabilitació

Prudència municipal amb el referèndum

Colau té por d’una inhabilitació

Colau, al costat de Junqueras, durant la campanya a favor del 9-N del 2014

La reiterada ambigüitat dels comuns, i en concret d'Ada Colau, sobre la posició d'aquests col·lectius davant de l'eventual referèndum del proper 1 d'octubre està relacionada no només amb la diversitat ideològica sobre aquest punt dels votants i militants d'aquest espai polític, sinó també amb la por de l'alcaldessa de Barcelona de l'actuació judicial contra la consulta.

Colau, líder -amb Xavier Domènech- de Catalunya en Comú, té grans aspiracions polítiques no només a Catalunya sinó per actuar, eventualment, al conjunt de l'Estat. Per tant, segons fonts dels comuns, ha de tenir molta cura amb el seu protagonisme en un referèndum considerat il·legal per les autoritats espanyoles, que actuaran judicialment.

Així, el problema de Colau no és només mantenir la unitat dels comuns i dels seus votants, sinó evitar una eventual condemna judicial que la pogués desactivar per ocupar càrrecs públics, un fet que seria un obstacle molt important per a les seves aspiracions polítiques. Al marge d'aquesta consideració, l'alcaldessa de Barcelona està convençuda que no hi haurà referèndum l'1 d'octubre.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Fran, Navarcles, 11/07/2017 - 10:04

Que una persona como Colau..de "profesión" activista ( no se la conoce ningun trabajo estable..hasta que llegó a la alcaldia)..haya sido elegida como alcalde y tenga pretensiones de lograr mayores logros politicos..dice mucho de lo mal que está el pais!

#5.1 manuel, Barcelona (España), 11/07/2017 - 11:33

A electores poco formados y poco exigentes políticos mediocres. Desgraciadamente es lo que tenemos y ejemplos tenemos, uno de ellos Colau.

#4 Kropotkin, Vic, 11/07/2017 - 09:25

Colau deberia aparecer siempre vestida de abeja Maya. Le favorece... Jua, jua, jua,..

#3 BCN Is Not CAT, Barcelona , 11/07/2017 - 08:48

Podemos-Comunes siempre haciéndole el trabajo sucio a la derecha burguesa nacionalista...¿para cuando una izquierda no identitaria ni supremacista en Cataluña?

#1 el talp venjador, Bcn, 11/07/2017 - 07:54

doncs penso que fora el millor que li podia passar ala ciutat de Barcelona, que inhabilitèssin a tots el colaus