Publicitat
Confidencial · 17 de Gener de 2018. 00:23h.

Comín s'allunya d'ERC

Ara és de l'entorn de Puigdemont

Comín s'allunya d'ERC

Toni Comín amb Oriol Junqueras en una imatge d'arxiu

Toni Comín, exconseller de Sanitat proposat per Esquerra, és actualment diputat electe d'aquest partit, i es troba a Brussel·les, ciutat a la qual va fugir amb l'expresident Puigdemont i altres tres exconsellers de la Generalitat per eludir l'acció de la justícia espanyola després d'haver estat destituïts per l'aplicació de l'article 155 de la Constitució.

L'actuació de Comín a Brussel·les i la seva proximitat a Puigdemont i a Junts per Catalunya no han agradat a la direcció d'Esquerra, que ja no se’n refien del que pugui fer en el futur l'exconseller de Sanitat, ja que s'està allunyant  dels plantejaments d'Esquerra, segons fonts d'aquest partit.

Comín és amic personal del líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, però en els últims temps les relacions d’ambdós sembla que s'han refredat. De fet, la direcció d'ERC considera, encara que no ho digui oficialment, que el seu diputat està a hores d'ara més a prop de Puigdemont i de Junts per Catalunya que de Junqueras i Esquerra.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Galba, Bcn, 17/01/2018 - 18:39

Comin tiene un vigor intelectual i una etica personal que siempre le hacen apostar por aquello que (se imagina) más réditos le puede aportar.
Si su padre levantara la cabeza!

#2.1 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 17/01/2018 - 19:56

Realmente es el último representante de un tipo de catalán que pasó sin solución de continuidad del carlismo reaccionario al liberalismo tras las guerras carlistas, luego a jalear la Dictablanda de Primo, y más adelante la dictadura de Franco, que ahora dicen odiar. Se aprovechan de que sus votantes, de Historia de España y Cataluña, están pez.

#1 FerranB, Barcelona, 17/01/2018 - 10:55

A ver..de que vive éste y los otros 4 fugados...despues de que empiece la nueva legislatura autonómica. ¿De vender mejillones y chocolate belga? jajajajajjajaja