Publicitat
Confidencial · 13 d'Abril de 2018. 00:32h.

Comín 'toreja' ERC

No deixarà el seu escó al Parlament

Comín 'toreja' ERC

Toni Comín, a Brussel·les, amb el portaveu d'ERC, Sergi Sabrià

Toni Comín ha deixat en ridícul la direcció d'Esquerra, partit a les llistes del qual es va presentar a les eleccions catalanes del 21-D del 2017. La formació d'Oriol Junqueras va enviar una delegació a Brussel·les per aconseguir que el diputat dimitís del seu escó, amb l'objectiu de sumar un nou vot a l'independentisme al Parlament, atès que la seva majoria depèn actualment de la CUP.

La delegació d'ERC va tornar de Bèlgica amb un rotund no de Comín, que es va negar de forma contundent a presentar la seva dimissió com a diputat, i fins i tot va argumentar que, si Puigdemont no ho feia, ell tampoc dimitiria, perquè només amb la seva dimissió no era suficient per tenir la majoria al Parlament si la CUP mantenia la seva actitud actual, com es va demostrar amb el fracàs de l'intent d'investidura de Jordi Turull.

Encara que es desconeixen els motius reals de la negativa de Comín, fonts d'ERC l'atribueixen al desig de mantenir el sou com a diputat, i a que estaria en situació d'excedència del seu lloc com a professor de l'escola de negocis Esade, una excedència vinculada a la seva condició de diputat, i que perdria si deixa l'escó.

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/04/2018 - 23:44

Este es como Rufián, no lo despegan del escaño ni con agua caliente.

#1 Lola, barcelona, 13/04/2018 - 11:13

Totdos estos sueldos de diputados que no ejercen como tal en su escaño en el parlament, que no asisten presencialment, se les està pagando?, se les tiene que pagar sin asistir?.
Por que si se les paga sin asitir al trabajo, todos los ciudadanos lo reclamaremos tambien.