Publicitat

Es dupliquen els agents investigats

Compte amb els Mossos

El president Torra saludant comandaments dels Mossos d'Esquadra

Quan el president Torra va obligar el conseller d'Interior, Miquel Buch, a investigar l'actuació dels Mossos d'Esquadra quan intentaven evitar els greus disturbis que activistes independentistes van promoure a Catalunya, com a protesta contra la sentència del judici sobre els fets de la tardor del 2017, es va dir que s'obririen un total de quinze expedients.

Tanmateix, una recent informació d'Economia Digital, a hores d'ara aquest nombre d'eventuals expedients sancionadors ha augmentat fins als 33, és a dir, més del doble de la xifra que es va difondre inicialment. Per tant, resulta que més de 30 agents dels Mossos podrien resultar sancionats per la seva actuació durant aquells fets.

Fonts de la Generalitat diuen que s'ha detectat un gran malestar per aquesta situació a bastants sectors dels Mossos, que consideren que aquest episodi és una nova demostració de les pressions que les autoritats polítiques independentistes exerceixen sobre la policia catalana perquè els seus agents actuen com a còmplices dels activistes de l'independentisme.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 no soy nadie, barcelona, 10/12/2019 - 08:24

tranquilos, no les pasará nada. Es un toque de atención para futuros "alzamientos". En cuanto le den la inmunidad a Puchi, los tenemos otra vez poniendose de perfil.