Publicitat

Fa un any defensava el contrari que ara

Compte amb Junqueras

Imatge de Junqueras al 'web' d'Esquerra

L'establishment espanyol, i el català, estan començant a considerar el líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, com un dirigent moderat, capaç de reconduir l'actual situació de bloqueig institucional i polític a Catalunya, per iniciar una etapa que pugui ser comparada a l'època del pujolisme i del peix al cove, protagonitzada per CiU.

Tanmateix, fonts de l'oposició parlamentària diuen que cal tenir en compte que fa un any Junqueras pensava exactament el contrari del que ara defensa, i de fet va ser un dels dirigents independentistes que va convèncer el llavors president Puigdemont que no convoqués eleccions i el va encoratjar a proclamar unilateralment la independència de Catalunya.

Les mateixes fonts afegeixen que una altra dada que no s'ha d'oblidar és que Junqueras va protagonitzar aquesta actuació després d'haver convençut la llavors vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, de la seva voluntat de negociar una sortida prescindint d'una declaració unilateral d'independència. Després, va actuar en un sentit totalment contrari.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 24/10/2018 - 23:53

Ciniqueras es lo que es. Una vez salga del trullo defenderá lo contrario. Siempre será un golpista dirigiendo un partido golpista.

#6 Albert, BCN, 24/10/2018 - 21:39

Para que luego digan que hay que sacarlos de prision... los que estan fuera huidos son muy valientes aun, los que estan dentro van recuperando la sensatez.

#5 M. Pilar, Barcelona, 24/10/2018 - 19:04

És el més responsable de ser on som. I ningú se'n pot refiar de que hagi canviat. Només aconseguir compasió i poder continuar amb el tema!

#4 Chris, Lleida, 24/10/2018 - 14:41

Caldrà recordar cada cop que es parla d'en Junqueras avuí día, de la "punyalada" que li va donar a Soraya S. de Santamaría quan va comotar en ell per impedir què el procès continués. Símplement va utilitzar-la per la causa del procès, i aprofitant la ocasió, ridiculitzar-la.

#2 Secfian de Junqueres, Terrassa, 24/10/2018 - 12:34

Deben ser idiotas, pues: Junqueres ya ha demostrado lo que es, simplemente le ha salido mal y quiere seguir remanant les cireres