Ha de 'tapar' el cas Gürtel i la crisi del PP

Compte amb Rajoy

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, durant un acte del PP

Alguns dirigents estatals del PP comenten aquests dies que el moviment independentista català hauria d'anar amb molt de compte actualment, perquè el líder del partit i president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, s'enfronta al desgast polític que està patint a conseqüència de dos qüestions que podria intentar tapar amb una resposta dura a qualsevol actuació il·legal dels independentistes.

Rajoy està afrontant aquests dies una important ofensiva mediàtica i de l'oposició, relacionada amb la tramitació judicial de diverses peces de la trama Gürtel, i també s'enfronta a les crítiques provocades internament per l'enfonsament del partit a les eleccciones catalanes del 21 de desembre del passat any.

Per tant, segons les mateixes fonts, qualsevol moviment il·legal de les autoritats independentistes, bàsicament la nova Mesa del Parlament, podria ser aprofitada pel president del Govern espanyol per magnificar el problema i donar una resposta que pugui tenir un important ressò mediàtic. D'aquesta manera, taparia els dos problemes anteriors.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Rodejet, Barcelona, 19/01/2018 - 16:37

La corrupció de la dictadura espanyola sempre s'ha tapat amb l'anticatalanisme i el nacionalisme espanyol, des de Franco a Rajoy, no és cap novetat.
C'S és el " partit " perfecte pel Régimen, oculta la colossal corrupció amb el nacionalisme, els intel.lectuals orgànics de C'S, Ovejero.Espada i companyia són "apesebrados del Régimen ".