Publicitat

Es dretanitza per 'robar' vots a C’s

Compte amb Sánchez

Pedro Sánchez durant una intervenció al Congrés

El guru electoral de Pedro Sánchez i del conjunt de la direcció del PSOE, Iván Redondo, ha convençut el líder socialista que a les eleccions generals espanyoles del proper 10 de novembre és viable que pugui ampliar el seu espai electoral robant vots als sectors socialdemòcrates i de centre esquerra de Ciutadans.

Aquests sectors, segons Redondo, estan molt decebuts amb Albert Rivera pel gir a la dreta, i fins i tot a l'extrema dreta, que ha imposat al partit, i podrien canviar el seu vot cap al PSOE. Per tant, per aconseguir aquests vots caldria que Pedro Sánchez doni un tarannà dretà a la seva oferta electoral, sobretot pel que fa a Catalunya, territori on va néixer Ciutadans precisament per oposar-se al projecte independentista.

En aquest sentit, és previsible que Sánchez endureixi les seves posicions sobre el problema català durant aquesta campanya electoral. I un element fonamental en aquest afer és la posició del PSOE sobre una eventual aplicació de l'article 155 de la Constitució a la Generalitat de Catalunya. Per això, el líder socialista ja està parlant d'aquesta qüestió amb menys ambigüitat de la que utilitza habitualment. Ara és més contundent. Compte.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat