Publicitat

Inquietud per si 'canta' al judici

Compte amb Trapero

Josep Lluís Trapero, quan era el cap dels Mossos d'Esquadra

Dilluns proper comença a l'Audiència Nacional el judici contra diversos comandaments dels Mossos d'Esquadra per la seva actuació, suposadament passiva, durant els fets de la tardor del 2017. El principal acusat és Josep Lluís Trapero, que era llavors el cap de la policia catalana, al qual li demanen onze anys de presó i d'inhabilitació per un delicte de rebel·lió. També estaran a la banqueta l'exsecretari general d'Interior César Puig; l'exdirector general de la policia catalana Pere Soler, i la tinent dels Mossos Teresa Laplana.

Diversos dirigents independentistes esperen aquest judici amb inquietud, atès que hi ha una certa por de les eventuals revelacions que Trapero pugui fer durant la vista. Fonts independentistes afirmen que, de fet, després del fracàs del projecte durant la tardor del 2017, l'aparell dirigent de l'independentisme català es va desentendre de l'excap operatiu dels Mossos, ja que no van entendre la seva estratègia de defensa, i van considerar que anava per lliure en aquest aspecte.

En qualsevol cas, diuen les mateixes fonts, és evident que Trapero coneix perfectament el desenvolupament dels esdeveniments que van succeir aquells dies, i si l'exmàxim comandament de la policia catalana creu que, per reduir el seu eventual pena, ha d'explicar al tribunal circumstàncies i fets que fins ara no s'han explicat, alguns dirigents independentistes tenen raons de pes per estar molt preocupats.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/01/2020 - 22:58

Poca fe tengo ya en que le caiga nada a Trapacero. Visto el giro del FELONSOE para corromper el Poder Judicial y abrir la vía venezolana, seguro que hacen algún trapicheo para que cante lo justo y no moleste al Rufián Ciniqueras, a cambio de rebajarle a él la pena.

#4 Otto Von Kagarren, Rastenburg, 13/01/2020 - 15:26

"Walküre.Walküre.Walküre."

#3 Santi, Barcelona, 13/01/2020 - 10:15

Aquest mereix una condemna superior als altres. Aquest pel lloc que ocupava i per la responsabilitat que tenia amb diset-mil efectius armats hauria de ser jutjat en un Consell de Guerra per la condició de militar que ostenta. Aquest tocant la guitarra amb els sediciosos es va creure que el farien ministre de la guerra a la republiqueta somiada

#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 13/01/2020 - 10:00

Trapero, recuerda como los ositos renunciaron a la independencia por el Negoci. Si no te han pagado todavìa lo tuyo, no te fìes, mira al juez Vidal lo han dejado en la cuneta. Los musulmanes son los que cuentan y mira como os la liaron. Debes mirar por tu familia y los tuyos, nunca seràs como ellos, por mucha paella que te comas .

#1 Coque, El centro de Tabarnia, 13/01/2020 - 08:57

Trapero, te la juegas.
Piensa solo en ti y en tu familia.
Los dirigentes de procés, no van a hacer nada por ti, para ellos eres un peón en el tablero de ajedrez que se puede sacrificar tranquilamente para salvar a las figuras del fondo del tablero que son ellos