Publicitat

Inquietud per si 'canta' al judici

Compte amb Trapero

Josep Lluís Trapero, quan era el cap dels Mossos d'Esquadra

Dilluns proper comença a l'Audiència Nacional el judici contra diversos comandaments dels Mossos d'Esquadra per la seva actuació, suposadament passiva, durant els fets de la tardor del 2017. El principal acusat és Josep Lluís Trapero, que era llavors el cap de la policia catalana, al qual li demanen onze anys de presó i d'inhabilitació per un delicte de rebel·lió. També estaran a la banqueta l'exsecretari general d'Interior César Puig; l'exdirector general de la policia catalana Pere Soler, i la tinent dels Mossos Teresa Laplana.

Diversos dirigents independentistes esperen aquest judici amb inquietud, atès que hi ha una certa por de les eventuals revelacions que Trapero pugui fer durant la vista. Fonts independentistes afirmen que, de fet, després del fracàs del projecte durant la tardor del 2017, l'aparell dirigent de l'independentisme català es va desentendre de l'excap operatiu dels Mossos, ja que no van entendre la seva estratègia de defensa, i van considerar que anava per lliure en aquest aspecte.

En qualsevol cas, diuen les mateixes fonts, és evident que Trapero coneix perfectament el desenvolupament dels esdeveniments que van succeir aquells dies, i si l'exmàxim comandament de la policia catalana creu que, per reduir el seu eventual pena, ha d'explicar al tribunal circumstàncies i fets que fins ara no s'han explicat, alguns dirigents independentistes tenen raons de pes per estar molt preocupats.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Gerard de sarria, Sarria , 28/06/2020 - 22:26

Trapero sap també que són molts el que saben en re acio al mes D agost de 2017. AQUELL ATEMPTAT QUE VA FER PERILLAR EL REFERÈNDUM DE LA LLIBERTAT PErÓ QUE NO VA PODER SER...

#7 OPI-NO, Barcelona, 12/02/2020 - 20:03

Els Mossos d'Esquadra i els seus comandaments, el 1-O, no van complir amb la legalitat i les ordres judicials?.
Llavors per què?
* Hi ha una certa por de les eventuals revelacions que Trapero pugui fer durant la vista. 
* Alguns dirigents independentistes tenen raons de pes per estar molt preocupats.

#6 Jon Giniri, Barcelona, 08/02/2020 - 19:52

Josep Lluís Trapero....
NO TRAEIXIS CATALUNYA.
NO VULGUIS PASSAR A L'HISTÒRIA I QUE ELS CATALANS ET RECORDEM TOTA LA VIDA COM UN TRAÏDOR.
SIGUES UN HOME!

#6.1 OPI-NO, Barcelona, 12/02/2020 - 20:04

digui la veritat

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/01/2020 - 22:58

Poca fe tengo ya en que le caiga nada a Trapacero. Visto el giro del FELONSOE para corromper el Poder Judicial y abrir la vía venezolana, seguro que hacen algún trapicheo para que cante lo justo y no moleste al Rufián Ciniqueras, a cambio de rebajarle a él la pena.

#4 Otto Von Kagarren, Rastenburg, 13/01/2020 - 15:26

"Walküre.Walküre.Walküre."