Publicitat
Confidencial · 12 d'Abril de 2019. 00:03h.

Connexió Campuzano-Pascal

Ha estat 'purgat' per Puigdemont

Connexió Campuzano-Pascal

Carles Campuzano durant una intervenció al Congrés dels Diputats

Un dels dirigents del PDECat que va plantar cara inicialment als intents de Puigdemont de controlar el partit i de diluir-lo a la Crida Nacional per la República és l'encara diputat al Congrés Carles Campuzano, identificat amb les posicions més moderades i pragmàtiques de la formació, i per tant molt proper a l'excoordinadora general del partit Marta Pascal.

Fonts del sector moderat del PDECat opinen que, tot i que Campuzano no s'ha pronunciat sobre l'afer, és evident que es tracta d'un dirigent amb un perfil polític que encaixaria perfectament a l'esquema ideològic del nou partit que intenta crear Pascal, per aglutinar els col·lectius del PDECat contraris a les posicions radicals que defensen Puigdemont i Torra.

També cal tenir en compte que Campuzano, un membre històric del grup parlamentari convergent al Congrés dels Diputats a Madrid, ha estat vetat per Puigdemont en la composició de les candidatures per a les eleccions generals espanyoles del proper dia 28. Altres diputats del grup es troben a la mateixa situació que Campuzano.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat