Publicitat
Confidencial · 7 d'Abril de 2020. 00:25h.

Consellers 'tocats'

Hi hauria d'haver canvis al Govern

Consellers 'tocats'

Imatge del Govern de Torra (encara figurava Alfred Bosch com a conseller d'Acció Exterior)

Dirigents de diversos partits polítics catalans, inclosos Junts per Catalunya i Esquerra, consideren que els errors i fracassos que s'estan produint a la gestió pel Govern de l'emergència sanitària que ha generat l'epidèmia del coronavirus, haurien de provocar alguns canvis a l'Executiu català que presideix Quim Torra.

Aquestes mateixes fonts asseguren que alguns consellers del Govern estan quedant clarament assenyalats pel que fa a aquests problemes de gestió de l'actual crisi sanitària. I es refereixen, concretament, als titulars dels departaments de Salut, Alba Vergés (ERC); Interior, Miquel Buch (Junts per Catalunya), i Treball i Afers Socials, Chakir El Homrani (ERC). I la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó (Junts per Catalunya), està destacant per la seva opacitat, ambigüitat, confusió i partidisme durant les seves informacions sobre la crisi.

De fet, també es comenta que la responsabilitat final del fracàs cal atribuir-la al mateix president Torra, encara que ningú no espera que pugui produir-se cap iniciativa en aquest sentit. De fet, i malgrat les crítiques que ha provocat l'actuació dels consellers citats, les mateixes fonts estan convençudes que no hi haurà cap canvi al Govern.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat