Publicitat
Confidencial · 24 d'Abril de 2013. 00:20h.

Contra 'La Vanguardia', ara sí

Contra 'La Vanguardia', ara sí

Mas i Godó, durant la inauguració d'instal·lacions de 'La Vanguardia'

El periodista i professor Marçal Sintes, director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, ha publicat un article al diari El Periódico de Catalunya sobre els obstacles que està trobant el procés sobiranista català. Mitjançant una referència a "alguns poderosos catalans", s'al·ludeix de forma vetllada al grup Godó de mitjans de comunicació, al qual es critica ara, encara que quan aquest grup donava suport al procés, ningú no ho va criticar.

Sintes diu que "el pitjor és la pressió que sobre el Govern i, molt especialment, sobre el president Mas estan intentant exercir alguns poderosos catalans. En aquest grup es barregen els grans cognoms amb aquells altres individus que gràcies a les seves habilitats –de diferent naturalesa– i a la bona sort han aconseguit situar-se en una posició privilegiada".

S'afegeix que "aquest grup està entossudit a avortar el compromís de Mas i CiU amb els catalans i, per descomptat, a doblegar la voluntat de la ciutadania. És una operació absolutament censurable, però no sembla que sentin cap objecció ètica per fer el que estan fent, a vegades fins i tot de forma pública. Per descomptat, tampoc no se senten culpables per estar regirant-se durament, en sintonia amb els poders polítics i econòmics de Madrid, contra un home, Artur Mas, a qui més d’un deu importants favors".

5 Comentaris

Publicitat
#2 Françesca , BCN, 24/04/2013 - 11:19

Ting 68. Anys i me donat de baixa de la Vanguardia després de 46. Anys de suscriptos ,la deriva anti nacionalista del diari només te comparació amb els BOTIFLES dels periodistes i articulistes amb la onrosa excepció de Pilar Rahola ,

#2.1 o sea, vielha, 24/04/2013 - 13:21

que tu ya lo leías cuando se llamaba LA VANGUARDIA ESPAÑOLA. muy nacionalista debia de ser aquello,Anda y no nos cuentes trolas. Ah y primero, aprende a escribir bien catalan.

#2.2 Fèlix de Sant Serni , Tavèrnoles, 24/04/2013 - 14:49

Francesca segueix llegint el patufet de l´ARA i dedicat a la teva secta dels separatistes. Els senyors de la vanguardia sempre estaràn amb el poder. Es el sino dels catalans, la nostra senya d´identitat. Amb el franco, amb l´aznar, amb el Mas i ara amb....Josep piqué (futur president... temps al tem

#2.4 Carlos, Barcelona, 24/04/2013 - 18:43

Si Franco murió en 1975, es decir, hace 38 años, y leías La Vanguardia Española desde el año... 1967, ¡no entiendo tú mensaje! O eres muy lista, o yo soy muy tonto. ¿Qué pretendes decir? ¿Es un oxímoron?

#1 Gombau, Vidrà, 24/04/2013 - 09:37

Potser no cal preocupar-se tant de la campanya que fa La Vanguardia (que estic d'acord que és real) ja que ja només te uns lectors molt granadets - més o menys com la gent que va a missa - i per tant el temps juga a favor nostra. És evident que ja ens agradaria que fossin lectors del Ara o L'Avui.