Publicitat

Alerta a l'exterior sobre Catalunya

Cop a l'economia

Imatge dels aldarulls d'aquest divendres al centre de Barcelona

Fonts de diversos sectors econòmics són notablement pessimistes pel que fa a l'impacte que tindran sobre l'economia catalana els greus disturbis que s'estan produint aquests dies a diversos punts de Catalunya, i especialment a Barcelona, en el marc de les protestes contra la recent sentència del judici per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya durant la tardor del 2017.

Aquestes fonts destaquen com a una circumstància especialment negativa el fet que les ambaixades de països com a els EUA, Regne Unit, França o Portugal, hagin avisat els seus ciutadans dels riscos de viatjar a Catalunya, davant de la gravetat dels desordres que s'estan produint. Lògicament, la inquietud que aquests comunicats han produït al sector turístic català és molt important.

Les organitzacions patronals catalanes del comerç, el turisme i l'hostaleria, entre d'altres, han advertit sobre les conseqüències extremadament negatives d'aquesta situació sobre aquests sectors de l'activitat econòmica. Cal tenir en compte l'important ressò mediàtic que els disturbis de Catalunya estan tenint aquests dies als mitjans de comunicació estrangers.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 sergio, bcn, 21/10/2019 - 11:46

Siempre he dicho que el Prusés se acaba de inmediato el dia que la dirección de VW decida trasladar la producción de la planta de Martorell a Marruecos o Chequia.

#4.1 Fran, Vilassar de dalt, 21/10/2019 - 13:11

o a Navarra

#4.2 Catanyol, Girona, 21/10/2019 - 18:29

El alcalde de Vigo ya ha hecho un guiño...

#3 Ildir, Barcelona, 21/10/2019 - 08:37

Ahora se preocupan? Hace años que se conocen las conciencias del nacionalismo y los empresarios callados, ahora dos tazas

#2 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 21/10/2019 - 07:47

Funcionaris, pensionistes, estudiants i mestresses de casa fan el gruix dels manifestants. I molts dels que treballen al sector privat ho fan a Tractòria, on els aldarulls no afecten gaire. A aquesta gent no els importa gens que s'enfonsi Barcelona i la seva àrea metropolitana, que és la proa de l'economia catalana.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/10/2019 - 00:23

Como si la economía le importase a la banda del Water belga, que es la que dirige la violencia en las calles.