Publicitat
Confidencial · 24 de Març de 2020. 00:40h.

Coronavirus i república

Què hauria fet un estat català?

Coronavirus i república

El president Torra amb els consellers Miquel Buch i Alba Vergés

Només hi ha un element que pugui servir per imaginar la resposta d'una Catalunya eventualment independent davant d’un problema com el de l'epidèmia del coronavirus. Es tracta de la reacció de les autoritats de la Generalitat, atès que se suposa que són els gestors de major nivell que té actualment l'independentisme.

I el resultat de l'anàlisi dels comportaments de dirigents com a Quim Torra, Miquel Buch o Alba Vergés, entre d’altres, no és precisament positiu. El Govern dels independentistes catalans ha estat incapaç de plantejar alternatives eficaces al problema, i ha tingut la sort que el buit que ha deixat a Catalunya ha estat ocupat per les estructures d'Estat -aquestes sí- espanyoles.

De fet, el president Torra i gran part del seu Govern s'han dedicat gairebé exclusivament a intentar el desprestigi de l'actuació de l'administració espanyola, ja que no s'han atrevit en cap moment a engegar una gestió adequada, i complementària de la que està realitzant l'Estat, per frenar l'epidèmia. No es tracta que aquesta gestió hagi estat o no efectiva, sinó que no ha existit.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 CMR, BCN, 24/03/2020 - 12:45

Pues que tendríamos derecho a atención médica como en todos los demás sitios, pero sólo tras acreditar nivel C en catalán.

#7 Pere, Lleida, 24/03/2020 - 11:57

Tremolo només de pensar què hagués passat si tota aquesta colla d'incompetents del Govern (l'únic mèrit dels quals és ser fanàtics independentistes) estigués al davant de la crisi. Només els mou l'odi a Espanya i la ciutadania ja els ha començat a conèixer. Inevitablement hauran de retre comptes, per molt que TV3 els blanqueji cada dia.

#7.1 Niji, International Space station, 24/03/2020 - 14:08

Habrían dicho es culpa de españa y los infectaron a posta para vengarse

#6 Marti, Barcelona, 24/03/2020 - 11:53

Si l' escenari s'hagues donat la millor alternativa era fugir d'aquí tant aviat com fos possible. En mans d'aquests ineptes (excel.lent foto) queda clar que ni un saharaui voldria estar manat per aquesta banda de fanatics-inutils. Cada vegada queden menys testimonis del 36 pero alguns per salvar la pell van tenir de passar a Burgos,està tot dit

#5 Onofre de Dip, Barcelona, 24/03/2020 - 11:09

Como diría el viejo Long John Silver, me tiemblan las cuadernas sólo de pensarlo.

#4 Decebut, bcn (tbn), 24/03/2020 - 10:49

El mateix que fan ara:

10 La culpa és de Madrit
20 IF la cosa cuela THEN GOTO10