Publicitat

Amb la iniciativa de DUI

Costa s'arronsa

Imatge de Josep Costa al Parlament

El vicepresident primer de la Mesa del Parlament és un dirigent de Junts per Catalunya (JxC) molt proper a Puigdemont i Torra, i utilitza habitualment el mateix mètode d’ambdós, és a dir, un llenguatge extremadament radical, èpic i d'un tarannà ultranacionalista. Tanmateix, després, quan ha d'actuar, la seva actitud és d'una gran prudència, per evitar que pugui esdevenir un objectiu de la justícia.

Així, quan fa dies el president de la Mesa del Parlament, Roger Torrent, d'Esquerra, va rebutjar tramitar una proposta d'una entitat que plantejava la recuperació de la declaració d'independència del 27 d'octubre del 2017, Costa va criticar amb duresa aquesta decisió, afirmant que la Mesa actuava com a un "òrgan censor". Va afegir que "nosaltres no exercirem de mur de contenció contra les propostes dels ciutadans ni de cap grup parlamentari".

Llavors, el portaveu d’Esquerra, Sergi Sabrià, ho va desafiar, dient que "el company senyor Costa" pot transformar aquesta iniciativa en una proposta del seu grup parlamentari, perquè es tramiti i debati al Parlament. I va afegir: "Segur que JxC ara mateix està preparant tota la documentació per presentar-la de manera immediata". Tanmateix, després de diversos dies, Costa, tot i la desafiant virulència de les seves crítiques a Torrent, no ha presentat en nom del seu grup cap proposta per recuperar la declaració d'independència.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Tabarnés puro, Barcino, 01/07/2019 - 10:15

Otro cagado. Muy gallito cuando sabe que no le va a pasar nada, se pone pañales a la hora de la verdad.