Publicitat
Confidencial · 17 de Maig de 2018. 00:10h.

Creix l'anticatalanisme

Torra empipa fora de Catalunya

Creix l'anticatalanisme

Banderes espanyoles durant una manifestació

La difusió dels textos ideològics escrits pel nou president de la Generalitat, Quim Torra, ha provocat un augment notable del sentiment anticatalà a la resta de l'Estat, un fet que tant el PP com a Ciutadans intentaran convertir en vots favorables a les properes convocatòries electorals.

Fonts del PP admeten aquest increment de l'anticatalanisme, i afegeixen que, al marge de les consideracions de tipus electoral que puguin fer-se, la realitat és que aquesta situació dificulta qualsevol intent de mantenir un diàleg entre les autoritats catalanes i les espanyoles, atès que l'ambient és de forta tensió.

També diuen que és molt difícil que es pugui diluir el rebuig que les idees de Torra provoquen a la resta de l'Estat, ja que aquesta qüestió ha tornat el conflicte català al primer pla de l'actualitat política espanyola, i estan augmentant les pressions sobre el Govern de Mariano Rajoy perquè apliqui una política de mà dura a la Generalitat.

Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Wil, Valencia, 17/05/2018 - 18:48

Yo creo que más anti independentista que anti catalán....

#3 Xabi, Bilbao, 17/05/2018 - 13:27

Pues yo creo que al contrario, el procés ha permitido ver que Cataluña no es monolítica, y que afortunadamente no todos los catalanes son supremacistas y xenófobos. Hace tiempo eran muy habituales los boicots a los productos catalanes, pero creo que ahora en general nos damos cuenta de que se hace daño a catalanes que no tienen la culpa.

#2 Albert, BCN, 17/05/2018 - 08:15

Bieeeen!!!!!

#1 Veciana, Barcelona, 17/05/2018 - 00:26

Anticatalà o anticatalanista?