Publicitat
Confidencial · 22 de Maig de 2017. 00:25h.

Crisi forta al PDEcat

La 'vella guàrdia' segueix manant

Crisi forta al PDEcat

Imatge de membres de la direcció del PDECat

La decisió de la direcció del PDECat d'imposar al Govern la decisió d'impedir que el Consorci del Palau de la Música acusi Convergència en el marc del procediment judicial pel saqueig del Palau, ha provocat una greu crisi interna al partit, segons fonts convergents.

Els dirigents joves, elegits pel congrés de refundació de Convergència, com a Marta Pascal i David Bonvehí, entre d'altres, van quedar totalment desautoritzats per la contundent actuació de la vella guàrdia convergent liderada per Artur Mas, que agrupa el nucli dur de l'antiga CDC.

El partit ha quedat trencat i amb molts dubtes sobre el seu futur, quan a més els informes interns sobre les properes eleccions catalanes són molt pessimistes. Ara està quedant clar que la refundació va ser un simple canvi d'imatge, el que deixa a una posició molt delicada els dirigents del sector més jove elegits pel congrés.

3 Comentaris

Publicitat
#3 JUANICO, Barcelona, 22/05/2017 - 20:39

Mentre tot continui igual, els escoms aniean baixant i baixant i baixant... fins desaparèixer.

És el millor que pot passar. Adéu siau.

Però qui ocuparà el lloc centrat català pro-espanyol de l'antiga CDC ?


#2 M, Sabadell, 22/05/2017 - 13:27

A algunos les cuesta mucho dejar la mamella.

#1 BCN Is Not Catalonia , Barcelona , 22/05/2017 - 07:34

El gir de CDC cap a posicions ultra-nacionalistes, separatistes, i anti-espanyoles va ser un encert. Ara només cal deixar que les veritables joventus convergents (és a dir les CUP), facin la seva feina de presió social al carrer. Som-hi! Ho tenim a tocar!!