Publicitat
Confidencial · 28 d'Abril de 2014. 00:15h.

Crítics del PSC: el 13%?

Van perdre l'últim consell nacional

Crítics del PSC: el 13%?

Geli, Elena i Ventura, diputats del sector crític del PSC

La nova ofensiva dels sectors catalanistes del PSC contra la direcció està portant els membres d'aquesta a convidar els crítics a mesurar les seves forces als processos de primàries. L'aparell del partit creu que aquests col·lectius són minoritaris.

Fonts properes a l'aparell del PSC recorden sobre aquest afer que l'última vegada -el 16 de novembre del 2013- que els crítics van accedir a sotmetre a votació les seves posicions al consell nacional, van aconseguir un 13,27% de suport, mentre la direcció en va obtenir el 83,5%.

Es van votar dos textos: el que va presentar l'executiva, que va aconseguir 258 vots , i l'impulsat pels crítics va ser recolzat per 41 persones. Va haver-hi nou vots en blanc i un de nul. Aquest òrgan de direcció del PSC el formen 435 persones, i a aquesta sessió hi van acudir 309 i van faltar-hi 126.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pablo, Madrid, 28/04/2014 - 01:22

Son gente desleal, pues no canalizan sus críticas por la vis interna del partido, sino todo lo contrario, lo airean sin piedad, lo que lleva a distorsionar la imagen y mensaje del PSC. A esa gente, como a sus amiguitos indepes, s eles llena la boca de "democracia" pero son los primeros en no respeta