Publicitat
Confidencial · 3 d'Abril de 2020. 00:20h.

Cultura supremacista

Ponsatí, a l'Institut d'Estudis Catalans

Cultura supremacista

Imatge del 'tuit de Clara Ponsatí burlant-se dels morts de Madrid pel coronavirus

Una de les figures més representatives del supremacisme i la hispanofòbia independentistes, Clara Ponsatí, exconsellera d'Educació de la Generalitat que presidia Carles Puigdemont, i fugida de la policia espanyola a l'estranger arran dels fets de la tardor del 2017, ha ingressat a l'Institut d'Estudis Catalans.

Ponsatí, que és eurodiputada de Junts per Catalunya, va debutar al Parlament Europeu el mes de febrer passat amb una intervencion durant la qual va dir, entre d’altres coses: “Un dels majors crims contra el poble jueu es va produir el 1492, quan els proclamats com a Reis Catòlics van ordenar l'expulsió dels sefardites. Aquest primer episodi d'antisemitisme, que Adolf Hitler va admirar i va intentar superar, preval com a la pedra angular de la tragèdia espanyola i és el seu rècord d'intolerància”.

En aquesta mateixa línia, Ponsatí es va burlar a Twitter dels morts a la ciutat de Madrid quan va començar la greu emergència sanitària provocada per l'epidèmia del coronavirus al conjunt de l'Estat. Quan la malaltia ja havia provocat a la capital madrilenya un total de 213 morts, l'exconsellera d'Educació de la Generalitat va escriure: “De Madrid al cielo”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 José Hucha, En lo más profundo de Tractoria..., 03/04/2020 - 17:33

Desgraciadamente hoy abre una tercera morgue en Madrid....supongo que la vieja malvada, racista, supremacista, xenófoba de C.Ponsati debe estar muy feliz.....el odio genera odio. Veremos quien rie al final.

#7 Neus V., Barcelona, 03/04/2020 - 16:37

Els sediciosos, alumnes del tal Mas Gavarró, es van proposar enfonsar aquest pais, dividir-lo socialment, infectar d'odi a la pobre gent inocent que tenen hipnotitzada i inaugurar la decadencia més profunda despres dels episodis sanguinaris tolerats pel miserable Companys. Es comença nomenant una terrorista i s'acaba amb la reacció contraria

#6 Tina Álvarez , Alicante, 03/04/2020 - 13:39

Lo mejor es que la Universidad en la que es catedrática, St. Andrews, guarda un silencio cómplice, no ha hecho nada con los centenares de peticiones que ha recibido de profesores e investigadores para que cesen a la sra. Ponsatí, por algo será. Además, me maravillo ante el nuevo nombramiento que acaba de recibir en Cataluña...a más daño, más pr

#5 Menjamela Grandi, Anapurna, 03/04/2020 - 13:08

Pues menudo asquito de institución ese bodrio del IEC.
¡NO CON MI DINERO!

#4 Nitato, Navarcles, 03/04/2020 - 12:40

I quan costa la broma? es sap?