Publicitat

La desmobilització independentista

De 180.000 a 18.000

Imatge de la manifestació de Barcelona del passat 1 d'octubre

El considerable descens de la capacitat mobilitzadora de l'independentisme català ha quedat en evidència, molt clarament, mitjançant la disminució de l'assistència a les mobilitzacions que s'havien convocat per les organitzacions independentistes per commemorar el segon aniversari dels incidents que es van produir arran de l'intent de referèndum de l'1 d'octubre del 2017.

Aquest dia van assistir a la manifestació central de Barcelona unes 18.000 persones, segons la xifra oficial de la Guàrdia Urbana de la capital catalana, que habitualment infla considerablement l'assistència a les convocatòries de l'independentisme perquè en aquests casos l'alcaldessa, Ada Colau, sempre intenta fer mèrits davant dels independentistes.

Fa un any, és a dir, al primer aniversari dels fets de l'1 d'octubre del 2017, l'assistència, també segons la xifra oficial de la Guàrdia Urbana, va ser de 180.000 persones. És a dir, deu vegades més. Aquest notable descens de la capacitat de mobilització de les organitzacions independentistes ja es va demostrar amb el fracàs d'assistència a la manifestació de commemoració de l'última Diada.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 04/10/2019 - 02:25

O sea, que lo más probable es que en la supermanifa hubiera en torno a 1800 zombies amarillos. Todo un triunfo para la Secta groga.