Publicitat
Confidencial · 14 de Setembre de 2018. 00:23h.

Decepció de les bases

Els independentistes, sense projecte

Decepció de les bases

Estelades durant una manifestació independentista

Després de la manifestació de la Diada, molts militants independentistes del que se sol denominar la base, comencen a pensar, amb decepció, que aquest tipus de demostracions estan deixant de tenir influència sobre els sectors socials i institucionals, tant de Catalunya com de l'Estat, contraris al projecte independentista.

En aquesta línia, s'està estenent l'opinió que una de les causes d'aquesta situació és que no hi ha un projecte definit. Per tant, la base de l'independentisme acudeix a aquestes concentracions, i quan hi ha eleccions vota pels candidats independentistes, però després no veuen resultats concrets, les coses no canvien.

Per tant, segons alguns d'aquests militants, s'està corrent el risc de caure a una dinàmina d’actuacions rutinàries i gairebé burocràtiques, sense que la situació real de Catalunya experimenti cap canvi. El principal problema és l'absència d'un full de ruta, d'una estratègia i d'un projecte.

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Anna, Barcelona, 15/09/2018 - 01:46

Bastante ha durado ya el "souflle". Las sucesivas diadas, es objetivo decir( lo reconocen ellos mismos con la boca pequeña) que son cada vez más minoritarias..y acabaran por ir sólo los más de "pedra picada". Proyecto?..ya lo han tenido y ha sido un rotundo fracaso. La realidad..es dura.

#1 M, Sabadell, 14/09/2018 - 16:52

Cuando el camino es insalvable, o se cambia de ruta o la gente acaba dándose cuenta del timo .