Publicitat

Indiferència del Parlament Europeu

Decepció i fiasco

Carles Puigdemont i Toni Comín al Parlament Europeu

Tot i el silenci oficial que manté l'independentisme radical català, l'inesperat fracàs de Puigdemont al Parlament Europeu (PE) ha implicat una enorme decepció per al sector més intransigent dels independentistes. Aquests grups havien preparat el debut a l'eurocambra de l'expresident i de Toni Comín com a una gran operació d'imatge per difondre el seu projecte a Europa.

Fonts d'aquest sector admeten que el fiasco ha estat considerable, atès que no esperaven la total indiferència amb la qual han estat rebuts al PE. A més, Puigdemont i l'independentisme radical han pogut constatar que aquesta Europa, a la qual tant diuen confiar, els considera com a uns ultradretans i euroescèptics molt poc recomanables.

Aquesta consideració ha provocat que Puigdemont i Comín estiguin xocant amb greus dificultats per trobar un grup parlamentari disposat a acollir-los. D'altra banda, l'eurocambra ha tallat amb fermesa els intents d’ambdós independentistes fugats d'Espanya de fer propaganda de les seves reivindicacions, frustrant així la seva pretensió d'aconseguir un important ressò mediàtic europeu, un ressò que ha estat absolutament nul.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Bettercallsaul, Stalingrad, 22/01/2020 - 16:18

No sé a qué esperan para declarar la Independencia allí mismo, con lo que les gusta...aunque sea solo por un par de segundos. Se que dirán que primero necesitarían del apoyo de la mayoría pero, cuando les ha parecido necesario el apoyo de la mayoría a estos dos?

#3 Pan con tomate y jamón Ibérico , La peste amarilla daña el cerebro, 21/01/2020 - 12:37

"Indiferència del Parlament Europeu..."

Bueno... siempre pueden montar una paradeta a la entrada del parlamento europeo pidiendo apoyo... ¡daaaame algoooo...! ¡una ayudita contra "l'estat opressor"! Con lo oprimidos que estamos.... ¿no os damos lástima...?

#2 Galba, Barcelona, 21/01/2020 - 12:34

Dupont I Dupont.

#1 Albert, BCN, 21/01/2020 - 07:44

Osti, estos dos podrian hacer la tercera sequela de 2 tontos muy tontos! lo petaban seguro!!

#1.1 Purria Separata, Mollerussa, 21/01/2020 - 12:21

Qué bueno, son perfectos.
JAJAJAJAJA!!!!

#1.2 Veciana, Barcelona, 21/01/2020 - 15:20

Abbot y Costello jajajajaaa.