Publicitat

La imatge del Parlament s'enfonsa

Degradació

Imatge de la Mesa del Parlament de Catalunya

Al marge dels enfrontaments entre les famílies del moviment independentista, la situació de crisi que el xoc d'Esquerra amb Junts per Catalunya (JxC) sobre la pèrdua pel president Torra del seu escó de diputat, ha produït una conseqüència molt negativa per a la imatge de Catalunya, que és la degradació institucional de Parlament, segons fonts de diversos partits catalans.

Les situacions que es van protagonitzar durant la sessió plenària d'aquest dilluns al Parlament van dibuixar un escenari que enfonsa totalment la imatge no només de la cambra legislativa catalana, sinó del conjunt de les institucions de Catalunya. Aquest fet, diuen les mateixes fonts, tindrà conseqüències molt greus per al futur de l'autogovern català.

A més, afegeixen, les escenes que s'han produït qüestionen seriosament la capacitat dels actuals dirigents polítics catalans per gestionar d'una manera eficaç i solvent les institucions d'autogovern de Catalunya. Per tant, la imatge de degradació institucional que s'està donant, afecta també el conjunt de la classe política catalana.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 28/01/2020 - 15:48

Si és que ja no queden polítics com el meu home...

#3 VICTIMISME.CAT, Barcelona, 28/01/2020 - 13:01

NIU DE GRILLS

Es del que es tracta
Es el que convè

La normalitat, NO INTERESSA

#2 M Pilar, Barcelona, 28/01/2020 - 11:26

Lamentable de tot punt! Aquests dirigents independentistes passaran a la història però, com a la pitjor generació de polítics catalans. QUE DESAPAREGUIN D'UNA VEGADA DEL MON PUBLIC I ENS PERMETIN REFER LA POLITICA A CATALUNYA!!!

#1 no soy nadie, barcelona, 28/01/2020 - 08:17

pero siguen cobrando