Publicitat

Va llançar la candidatura de Damià Calvet

Deixen Mas al marge

Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat, en una imatge d'arxiu

L'expresident Mes ha quedat marginat de la dinàmica de decisions de Puigdemont i el grup de Waterloo sobre les properes eleccions catalanes. Mas, que acaba aquest mes de complir la condemna d'inhabilitació judicial per ocupar càrrecs públics per la seva vinculació amb l'organització de l'intent il·legal de referèndum del 9 de novembre del 2014, va assumir fa temps que no podria ser candidat a la presidència de la Generalitat.

Tot i això, segons fonts de Junts per Catalunya (JxC), ha intentat participar a la planificació electoral dels exconvergents, però les seves aportacions han estat molt reduïdes, davant de l'actitud de Puigdemont i els principals dirigents de JxC, que han deixat molt poc marge de maniobra a l'expresident, el qual ha esdevingut en aquest aspecte un personatge gairebé totalment irrellevant.

Quan Mas va ser conscient que no podia optar a encapçalar la candidatura de JxC, va llançar l'opció de Damià Calvet, actual conseller de Territori i Sostenibilitat del Govern que presideix Quim Torra. Tanmateix, aquesta proposta de Mas, que també havia analitzat la possibilitat d'impulsar la candidatura de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, no va ser tinguda en compte a Waterloo.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat