Publicitat
Confidencial · 15 de Novembre de 2019. 00:08h.

Del “apreteu" al "no afluixeu"

Aragonès comença a semblar-se a Torra

Del “apreteu" al "no afluixeu"

Aragonès i Torra durant una reunió de Govern

Mentre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias semblen confiar a un aparent, i molt invocat, gir cap a la moderació d'Esquerra, arran del fracàs del projecte independentista durant la tardor del 2017, Pere Aragonès, vicepresident de Govern de la Generalitat, titular de el Departament de Economia i dirigent d'el partit que dirigeix Oriol Junqueras, endureix les seves posicions.

Així, de la mateixa manera que el president Torra animava amb un “apreteu!” els comitès de defensa de la república (CDR) quan provocaven disturbis al carrer, ara el vicepresident Aragonès li demana "no afluixar" al tsunami democràtic quan aquesta plataforma està impulsant una campanya de talls de trànsit a carreteres, autopistes i vies fèrries.

Durant unes declaracions realitzades a Catalunya Ràdio, Aragonès ha afirmat que “ens cal una mesa de diàleg i negociació, però ens cal la gent mobilitzada, perquè no podem afluixar". És a dir, en la mateixa línia que Torra amb els CDR, Aragonès insta el tsunami  que mantingui la seva actual campanya de provocació de desordres i talls a les vies de comunicació.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 El Sifoner, Castelló, 15/11/2019 - 18:30

(..Del "apretad" al "no aflojéis" Aragonès empieza a parecerse a Torra..) Claro claro, es que ha oído allá a lo lejos la tan temida palabra de "BOTIFLER, BOTIFLER......" y eso no lo pueden soportar, es como rociar con agua bendita para los vampiros.

#1.1 M Pilar, Barcelona, 15/11/2019 - 18:47

Es que encara hi ha algú que es creu això del pragmatisme d'ERC? Això només és una màscara!!