Publicitat

Torra i Puigdemont ja no dubten

D'eleccions, res

Gràfic amb el resultat de les eleccions catalanes del 21 de desembre del 2017

Els dubtes de Puigdemont sobre si seria o no beneficiós per als interessos de l'independentisme convocar eleccions a Catalunya -fins i tot es va parlar de fer la convocatòria aquesta propera tardor-, s'han esvaït, segons confirmen fonts independentistes. A hores d'ara, una convocatòria electoral ha desaparegut de les previsions de Puigdemont i Torra.

Les mateixes fonts expliquen que aquest fet es justifica pels resultats de les enquestes electorals realitzades per l'independentisme, que són molt negatius. Per tant, unes eleccions a Catalunya podrien provocar que els independentistes perdessin definitivament la majoria absoluta, una majoria que, a hores d'ara, tampoc no tenen molt clara al Parlament.

La pèrdua del Govern i de la majoria parlamentària causa un veritable pànic a l'independentisme, atès que els seus dirigents, entre ells Torra i Puigdemont, són perfectament conscients que, sense el control de la Generalitat, perdrien gran part de la seva capacitat de promoure la agitació independentista, especialment, perquè no disposarien de la clau de la caixa dels recursos públics de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 26/04/2019 - 00:21

"són perfectament conscients que, sense el control de la Generalitat, perdrien gran part de la seva capacitat de promoure la agitació independentista, especialment, perquè no disposarien de la clau de la caixa dels recursos públics de Catalunya."
¿Pero no decían que esto iba de abajo arriba? je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je, je,