Publicitat
Confidencial · 31 de Març de 2020. 00:05h.

Desconeixement inquietant

El Govern, sense informació de l'epidèmia

Desconeixement inquietant

El president Torra i els consellers Vergés i Buch durant una roda de premsa

Des que l'emergència de l'epidèmia del coronavirus va començar a afectar les comarques catalanes, els membres del Govern de la Generalitat, que presideix Quim Torra, han demostrat diverses vegades que desconeixen dades bàsiques i fonamentals sobre l'evolució i les conseqüències que aquesta crisi estàs tenint a Catalunya.

En aquest sentit, alguns d'aquests consellers del Govern han eludit clarament contestar, durant diverses rodes de premsa, part de les preguntes que plantejaven els representants dels mitjans de comunicació, sobre qüestions molt concretes pel que fa a l'evolució de l'epidèmia a Catalunya i a les iniciatives engegades per frenar els contagis.

És probable que aquest desconeixement de qüestions bàsiques del problema es relacioni amb el fet que la declaració de l'estat d'alarma ha implicat que les competències sanitàries i d'ordre públic sobre aquest afer han quedat sota control de l'Estat. Però llavors, potser el Govern hauria de reduir l'excessiva freqüència de les seves rodes de premsa, i d'altra banda, per tenir informació bastaria amb una certa coordinació amb els serveis de l'Estat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat