Publicitat

Sobre epidèmia, pressupostos i eleccions

Desgovern

Imatge d'arxiu de Quim Torra i Pere Aragonès, president i vicepresident del Govern de la Generalitat

Fonts de l'oposició parlamentària catalana consideren que el Govern està incomplint totalment les seves funcions, a conseqüència de la crisi del coronavirus, una crisi contra la qual l'Executiu de Torra, diuen les mateixes fonts, està fracassant totalment, i demostrant una absència absoluta de capacitat de reacció i resposta.

Aquestes fonts afegeixen que a hores d’ara és imprescindible modificar totalment el projecte de pressupostos de la Generalitat, per fer front a les greus conseqüències de tipus econòmic i laboral de l'emergència sanitària, amb un fort augment de l'atur. I tanmateix, no s’està fent absolutament res en aquest sentit.

Un altre aspecte que l'oposició criica és l'absència total d'informació sobre les properes  eleccions catalanes. Dirigents d'aquest sector diuen que la gravetat de la situació exigeix conèixer les intencions del president de la Generalitat sobre l'eventual convocatòria electoral, però la paralització de l'administració catalana està afectant també aquest afer.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 VRaptor, Alicante, 10/04/2020 - 01:33

A veces veo muertos...que aparecen en las fotografías de esta publicación. Y teniendo en cuenta la deuda acumulada por el Govern de aproximadamente el 300% del PIB catalán unos 58000M€, cada vez el hedor es más insoportable, porque resarcir esa deuda es casi imposible sin una intervención. Pero ellos siguen gastando sin mirar, paga el pueblo.

#1 Juan Jose García, Cunit, 08/04/2020 - 11:29

Políticamente,son como en la película,"Los otros".No saben que están muertos.