Publicitat
Confidencial · 22 de Gener de 2020. 00:00h.

Després de fer fora Borrell

Via lliure de Madrid a les 'ambaixades'

Després de fer fora Borrell

Imatge de Josep Borrell al Parlament Europeu

El suport d'Esquerra a la investidura de Pedro Sánchez està donant resultats molt positius per a l'independentisme català. I en aquesta línia, algunes de les oficines de la Generalitat a l'exterior, les anomenades ambaixades, que havien estat paralitzades per l'anterior ministre d'Exteriors, Josep Borrell, ja han rebut l'autorització de l'Executiu del PSOE.

Aquesta operació reforça la hipòtesi, defensada per amplis sectors del PSOE, que la sortida de Borrell del Govern espanyol, per ser designat responsable de les relacions exteriors de la Comissió de la Unió Europea, no va ser una decisió tan voluntària com es va dir quan es va comunicar el canvi de feina de l'exministre.

Així, l'independentisme català ha aconseguit col·locar més lluny el dirigent socialista, que des que va entrar al Govern de l'Estat va esdevenir un autèntic flagell per als independentistes, atesa la seva ferma oposició al full de ruta del procés. La seva sortida de l’Executiu de Sánchez va ser presentada per la direcció del PSOE com a un ascens.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 no soy nadie, barcelona, 22/01/2020 - 08:45

Estamos vendidos