Publicitat
Confidencial · 27 de Novembre de 2019. 00:30h.

Després de Seat, 'la Caixa'

Advertència sobre els disturbis

Després de Seat, 'la Caixa'

Imatge d'arxiu de el president de CaixaBank, Jordi Gual

El president de Seat, Luca de Meo, va fer recentment una advertència sobre el perjudici que els disturbis provocats pel moviment independentista estan causant a l'economia catalana, i va dir que "segur que la imatge actual no ajuda els inversors a facilitar la idea apostar per Catalunya". També va afirmar que "aturar la fàbrica un dia equival a desenes de milions d'ingressos menys per a nosaltres".

I després ha estat Jordi Gual, president de CaixaBank, el banc de el grup la Caixa, qui s'ha pronunciat d'una manera semblant durant una intervenció a un acte informatiu celebrat al Fòrum Europa a Madrid. CaixaBank és una de les entitats que va traslladar la seva seu social fora de Catalunya durant els moments de greu tensió de la tardor del 2017.

Ara, el president del banc, tot i que ha fet una crida "al diàleg", ha indicat també, al·ludint als disturbis, que "sens dubte aquestes dificultats, aquestes tensions, no afavoreixen el desenvolupament productiu". I ha afegit: "Mentre que siguin episodis puntuals, que no són positius i han de ser rebutjats, la seva incidència a l'economia i l'empresa [només] comença a ser preocupant quan es perllonguen al temps, i esperem que aquesta no sigui la situació".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 una pregunta, Tarragona, 27/11/2019 - 13:13

Supongo que a la gente que se quede sin trabajo se le permitirá dar las gracias personales en plena calle a todo aquel que porte un lacito, ¿no?

#6.1 aribau-entença, Barcelona , 27/11/2019 - 13:47

Luego se esconderán como ratas.

#6.2 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 27/11/2019 - 16:09

Doncs jo no tinc res a amagar...

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/11/2019 - 13:04

I menstrestant CCOO i sobre tot UGT, incomprensiblement dirigida per un heribertia com Camil Ros, fent la gara gara al nostradissim i impune fasciocarlisme.

Com es curen les gangrenes ?

#5.1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 27/11/2019 - 13:56

#0 de Movistar+ Cuenta verificada @cero 21 Nov

"Yo tenía mis terrores y mis escrúpulos a la necesidad de matar. Se lo confesé a un sacerdote y él me contestó que me absolvía todas las veces que yo tuviera que matar a un guardia civil". Teo Uriarte, exmiembro de ETA. #ETAelFinalDelSilencio"


P A T R I A S

#4 jfuertesf, Barcelona, 27/11/2019 - 12:10

Aquest senyor faria be recordant que, (a la seva seu principal a laDiagonal !!!!!!!), van sortir molts empleats al carrer per donar suport a l'independència i contra tot el que fes olor a Espanya.

#3 Pepe, Alacant, 27/11/2019 - 08:44

Si se va la SEAT por causa del prusés, puede producirse un terrorífico efecto dominó. Las multinacionales construyen sus centros de producción de tal manera, que pueden desmantelarlos en 48 h., no dejando ni los inodoros. Están jugando con cerillas en una gasolinera.

#2 no soy nadie, barcelona, 27/11/2019 - 08:30

Como se marche la SEAT, lo del taller de chapisteria de la zona franca en los 70´s será una naderia al lado de lo que le pueden hacer al palacio de la generalitat y al ayuntamiento.