Publicitat
Confidencial · 17 de Juny de 2019. 00:30h.

Dissidència de Rufián

Es desmarca de l'ofensiva contra Colau

Dissidència de Rufián

Una imatge del 'tuit' de Gabriel Rufián

El portaveu d'Esquerra al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, segueix aprofundint el gir cap a la moderació que està protagonitzant des que va començar l'actual legislatura i va substituir Joan Tardà al capdavant del grup parlamentari del seu partit a la cambra. Ara, ha donat una mostra d'aquesta nova imatge desmarcant-se de les crítiques i amenaces contra Colau per haver impedit, amb el suport del PSC i de Manuel Valls, que Ernest Maragall sigui l'alcalde de Barcelona.

El president Torra i la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, havien declarat que l'actuació de Colau en aquest afer era part d'una "operació d'Estat" per impedir que l'independentisme controlés l'alcaldia de Barcelona, i van amenaçar la líder dels comuns amb una "resposta de país" i amb una "operació de país". Ambdós van incloure a les seves crítiques el PSC i Valls.

Gabriel Rufián, de la seva banda, va sortir al pas d'aquests plantejaments contra Colau mitjançant un tuit difós abans de les votacions per a la proclamació dels ajuntaments sorgits del 26-A, afirmant que "per molt malament que em sembli i per molt poc que em agradi veure Colau probablement investida amb els vots d'un tipus que va deportar 10.000 persones a França, ella, ell i tot el que representen també són part del país. Aquest tipus de llenguatge només resta".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/06/2019 - 00:11

No sufras Rufián, que seguro que los 10.000 deportados se vinieron a la Barcelona de Colau y más de un día te habrás cruzado con alguno.

#1.1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 17/06/2019 - 22:09

Me parece que Rufian hace tiempo que se ha pasado al cocido y al bocata de calamares..hehehehe