Publicitat
Confidencial · 29 de Novembre de 2017. 00:25h.

Diuen el mateix que Santi Vila

ERC i PDECat renuncien a la unilateralitat

Diuen el mateix que Santi Vila

Santi Vila amb l'expresident Puigdemont al Palau de la Generalitat

L'exconseller del Govern de la Generalitat Santi Vila va ser linxat políticament per l'independentisme, perquè va defensar una convocatòria electoral que permetés abandonar la unilateralitat i col·locar el projecte independentista a una via de negociació amb l'administració espanyola. Aquesta posició el va portar a dimitir.

Ara, després que Vila ni tan sols ha pogut figurar a les llistes electorals, tant el PDECat com Esquerra estan assegurant de forma pública que abandonen el principi de la unilateralitat, i fins i tot en algun cas -Marta Rovira- s'ha arribat a afirmar que mai no han actuat unilateralment, i que això ha estat "un invent" de l'Estat espanyol.

De fet, és el mateix que va passar amb les destitucions pel llavors president Puigdemont dels consellers Jordi Baiget, Neus Munté, Jordi Jané i Meritxell Ruiz, i del secretari del Govern, Joan Vidal de Ciurana, que defensaven posicions molt similars a les de Vila, i que van ser desqualificats per l'independentisme. Els que els van linxar estan assumint avui les seves postures.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Festival del humor, Guasa e ironía., 29/11/2017 - 00:31

Marta Rovira, Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, la CUP...
todos ellos se presentan a unas elecciones AUTONÓMICAS convocadas por el presidente del gobierno ESPAÑOL.