Publicitat
Confidencial · 18 de Setembre de 2018. 00:00h.

Doble amenaça al PDECat

Puigdemont i el 'cas 3%'

Doble amenaça al PDECat

Miriam Nogueras, durant una intervenció al Congrés

Abans de la recent ofensiva de Puigdemont contra la direcció del PDECat per aconseguir el control del partit, la formació ja es trobava a una situació difícil, a causa dels considerables deutes econòmics i les conseqüències judicials del cas del 3%, afers heretats de Convergència.

Ara, l'operació de Puigdemont ha començat a provocar nous problemes dins del PDECat, com la a desautorització i marginació del diputat al Congrés Carles Campuzano, un dirigent del sector moderat del partit que ha tingut un paper molt destacat en la creació d'un marc de diàleg amb el Govern espanyol del PSOE.

Campuzano, juntament amb Marta Pascal, són dues de les víctimes col·laterals que ha causat la irrupció de Puigdemont -mitjançant Miriam Nogueras- a la direcció del PDECat. Aquest fet, i la decisió del jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata d'imputar al partit en el cas del 3%, per considerar que és “només un continuador" de la trama que va organitzar Convergència, han provocat una crisi al PDECat que amenaça fins i tot la seva continuïtat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat