Publicitat

Demonitzen Vox, no l'independentisme

Doble moral

Imatge d'arxiu del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez

Després del resultat de les eleccions andaluses, el PSOE i altres sectors de l'esquerra han engegat una campanya per pressionar el PP i Ciutadans amb l'objectiu que, per aconseguir el Govern de la Junta d'Andalusia, no pactin amb Vox, perquè es tracta d'un partit que, segons el parer d'aquests grups progressistes, manté uns plantejaments polítics que són contraris a la legalitat democràtica.

Fonts del PP repliquen que el secretari general del PSOE i president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, no va tenir cap escrúpol moral per arribar a la presidència de l'Executiu, en acceptar els vots de les formacions independentistes catalanes que, fa un any, van declarar la independència de Catalunya, en contra del conjunt de la legalitat democràtica, tant espanyola com a catalana.

Afegeixen que les actuacions -no només la ideologia- de l'independentisme català de l'any passat van ser il·legals i, de fet, els seus dirigents més importants són a la presó, a l'espera del judici corresponent. I es pregunten: ha protagonitzat Vox fins ara alguna actuació similar? Ha fet alguna cosa il·legal? I si és una qüestió d'ideologia, no han llegit els escrits xenòfobs, racistes i supremacistes del president de la Generalitat, entre d'altres coses?

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Vic, 04/12/2018 - 20:08

Hace años me preguntaba si podria haber alguien más inepto que Zapatero... Ya he encontrado la respuesta y es afirmativa... Increible... Jua, jua, jua,...

#2 M, Sabadell, 04/12/2018 - 12:53

De momento Vox no ha transgredido ninguna ley ni tiene previsto hacerlo, mientras que otros partidos que presumen de demócratas, si la han transgredido, y tienen previsto volver a transgredirla en cuanto tengan ocasión.
Otros partidos con menos votos, y mas radicales, han sido muy bien acogidos en el parlamento, y han pactado con ellos.

#1 Júlia, Barcelona, 04/12/2018 - 02:02

Ciertamente es muy "curioso": 1º Veian con simpatia que Vox quitase votos a PP-C's..para dividir al centro-derecha. 2º Una vez visto en el descalabro andaluz..que Vox irrumpe con mucha fuerza sacando votos- incluso socialistas-,..ahora van y le demonizan. Menudo cinismo!