Publicitat

Segons siguis independentista o guàrdia civil

Doble moral

Imatge del polèmic acte de la Guàrdia Civil a la caserna de Sant Andreu de la Barca

Els dirigents de l'independentisme català, entre ells les primeres autoritats de les institucions catalanes, porten molt de temps amenaçant de diverses maneres l'Estat. Des de fa algunes mesos, aquestes amenaces es resumeixen a una expressió que repeteixen contínuament, encara que no s'atreveixen a definir amb claredat el seu veritable sentit: “Ho tornarem a fer".

Tanmateix, ara, quan el cap de la Guàrdia Civil a Catalunya ha utilitzat aquesta mateixa expressió, aquests mateixos dirigents de l'independentisme han sortit en tromba per desqualificar aquest comandament i les autoritats de l'Estat, posant el crit al cel en un autèntic atac de indignació, i parlant de "provocació".

És a dir, els mateixos dirigents i autoritats de Catalunya que amenacen contínuament  l'Estat advertint que "ho tornarem a fer", s'indignen, s'emprenyen i organitzen un escàndol de grans proporcions, demanant destitucions i dimissions a tots els nivells quan un representant de les forces de seguretat de l'Estat diu que … "ho tornarem a fer".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/10/2019 - 00:30

No es que el separatismo tenga doble moral, es que directamente no tiene.