Publicitat
Confidencial · 2 de Setembre de 2019. 00:23h.

Doble moral amb l'ANC

La critiquen però accepten els seus diners

Doble moral amb l'ANC

Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC, durant un acte de l'Assemblea

L'Assemblea Nacional catalana (ANC), que presideix Elisenda Paluzie, està sent molt criticada per dirigents de diversos àmbits de l'independentisme català, per esdevenir una mena de "contrapoder" -la paraula ha estat utilitzada pel dirigent d'Esquerra Joan Tardà- dels partits polítics independentistes. De fet, l'ANC ha acusat els partits d'assumir una via autonomista.

Tanmateix, a hores d’ara no es coneix que cap dirigent dels partits independentistes hagi criticat el fet que les formacions hagin acceptat el producte de les recaptacions solidàries de diners per pagar el cost de les sentències, fiances i procediments judicials contra diversos dirigents polítics. I en l'organització d'aquestes col·lectes ha tingut un paper fonamental l'ANC.

En realitat, el problema dels partits amb l'ANC és que a hores d'ara aquesta plataforma mobilitzadora és incontrolable, una situació que inquieta les formacions polítiques catalanes. I a més, tenen por de l'eventual competència de l'Assemblea al terreny electoral, com ja va passar amb les eleccions municipals a Barcelona, quan l'ANC va impulsar la candidatura de Jordi Graupera, una operació que va ser un fracàs.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat