Publicitat
Confidencial · 15 de Juliol de 2019. 00:07h.

Dubtes a C’s de Catalunya

Tenen por d'un 'sorpasso' del PSC

Dubtes a C’s de Catalunya

Inés Arrimadas amb Albert Rivera, en una imatge d'arxiu

Ciutadans està entrant a Catalunya a una situació que provoca molts dubtes en alguns dels seus sectors. Una de les causes d'aquests dubtes, segons fonts no oficials del partit, és la crisi generada per l'arrenglerament de la formació amb Vox i el PP, prescindint dels seus antics plantejaments centristes, liberals i fins i tot socialdemòcrates. Aquesta crisi ha causat dimissions d'alguns dirigents importants.

D'altra banda, i en el cas específic de l’actuació de Ciutadans a Catalunya, tot indica que el trasllat d'Inés Arrimadas a Madrid no s'ha tancat com estava previst, i el partit ha entrat a una mena de provisionalitat, sense que estigui clara a hores d'ara la successió d’Arrimadas al capdavant de la formació a Catalunya. I seria urgent solucionar aquest afer, per passar a l'ofensiva davant de la greu crisi de l'independentisme.

I finalment, cada vegada més membres de Ciutadans a Catalunya estan convençuts que el PSC, liderat per Miquel Iceta, ha cobert el buit que ha deixat la passivitat del partit després d'haver aconseguit esdevenir la primera formació de Catalunya a les eleccions catalanes del 21 de desembre del 2017. De fet, s'està estenent la idea que és molt probable que el PSC sigui el primer partit no independentista a les properes eleccions. Seria un altre model de sorpasso.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pipistrello, Tabàrnia , 15/07/2019 - 12:39

I què coll s’esperaven? C’s no ha capitalitzat el resultat del 21D, l’Arrimadas s’hauria d’haver presentat com a candidata encara que hagués perdut. En comptes d’això, només s’ha dedicat a anar a la grenya amb els separates i ensenyar cartellets. A sobre, va i marxa a Madrid... L’Iceta ha fet més de cap de l’oposoció que ella.

#1 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 15/07/2019 - 10:46

C's no ha capitalizado ser el primer partido de Cataluña. Piensan demasiado en Madrid. De hecho, los líderes se han ido todos a Madrid o a Bruselas.

O dan un golpe de timón, o creo que empezaremos a despedirnos de ellos. Si lo hicimos con el PSC cuando ya no nos servía, lo haremos con C's sin reparo alguno.