Publicitat

Comença la por davant del futur

Dubtes a Waterloo

Imatge de l'habitatge llogat per Puigdemont a Waterloo (foto ‘L’Echo’- Kristof Vadino)

Els dubtes sobre el futur han començat a estendre’s entre els components del grup de Waterloo, aglutinat per Puigdemont i per d’altres dirigents que van fugir amb l'expresident a l'estranger per eludir l'acció de la justícia, després del fracàs del projecte independentista de la tardor del 2017, segons expliquen fonts dels sectors moderats de l'independentisme.

Un dels factors que contribueixen a aquest pessimisme dels més propers seguidors de Puigdemont és la constatació que el procés sobiranista està definitivament liquidat. A més, la profunda divisió de l'independentisme és el reflex que, a hores d'ara, les pugnes entre independentistes ja no tenen res a veure amb la independència, sinó que es tracta d'una qüestió electoral i de controlar el poder de la Generalitat.

Un altre afer que provoca una profunda inquietud a Waterloo és la nova euroordre que, segons sembla, es tramitarà després que es difongui la sentència del judici pels fets de la tardor de 2017. A més, Puigdemont i el seu grup són perfectament conscients que l'actitud dels tribunals europeus sembla que ha canviat radicalment aquests últims temps, i ara són contraris als interessos de l'independentisme.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 somiatruites, Barcelona, 11/09/2019 - 20:49

No te preocupes Putxi...siempre te quedará el refugio en la Transilvania de tu gentil esposa..jajajajajajajajja

#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 11/09/2019 - 19:08

"Comença la por davant del futur"

¿Alguno de estos mantenidos esta buscando un trabajo decente...?

#3 Hilario, Barcelona, 11/09/2019 - 11:32

Para que esto acabe hay que votar otras opciones políticas y luego hacer limpieza de entre el funcionariado de la Generalitat. El que haya sido indepe a la p.... Calle.

#2 Marti, Barcelona, 11/09/2019 - 08:43

Aixo de "el procés s'ha acabat" es inexacte, doncs mentres les institucions hi hagi personal fanatic i sectari que tingui el camp lliure per aplicar les seves fobies, mentres no surtin a relluir les malversacions de fons que encara funcionen i mentres no hi hagi l'aplicació d'un 155 dur i sever, amb tvres tancada o renovada, no s'haura acabat

#1 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 11/09/2019 - 06:43

Hoy son un virreinato màs que nunca, aunque le vendan humo a la Catalanada subvencionada. Todo es la inhabilitaciòn de Artur Mas. En cuanto acabe, se presenta y gana. ¿Què hacemos con los que le han.mantenido silla y cama caliente?. Todo lo demàs humo