Publicitat
Confidencial · 29 de Maig de 2018. 00:20h.

Eduard Pujol, inoportú

Critica 'Gürtel' (amb el 3% i la Diputació)

Eduard Pujol, inoportú

Eduard Pujol durant una roda de premsa al Parlament (foto: JxC)

Fins i tot dins de Junts per Catalunya (JxC) s'ha comentat de forma desfavorable la dura crítica d'Eduard Pujol, el portaveu del grup de Puigdemont i Torra, contra el PP, després de la difusió de la primera sentència important sobre el cas Gürtel. Bastants dirigents independentistes consideren que a hores d'ara es tracta d'unes declaracions inoportunes.

Aquestes fonts diuen que el portaveu del grup que representa el partit successor de Convergència Democràtica no sembla el més legitimat per criticar la corrupció del PP quan, fa uns dies, han estat retingudes unes trenta persones, durant una actuació judicial contra la gestió convergent, presumptament corrupta, de la Diputació de Barcelona.

Així mateix, aquests dies l'Audiència Nacional ha citat 23 investigats pel cas del 3%, de suposat finançament il·legal de Convergència. I mentre es desenvolupa aquesta ofensiva judicial contra la corrupció a l'antiga Convergència, de la qual procedeix el grup parlamentari del qual Eduard Pujol és el portaveu, aquest dirigent independentista s'ha preguntat, entre d’altres coses: “M. Rajoy: a quina hora es presenta la dimissió del Govern corrupte de l'Estat espanyol?".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 29/05/2018 - 16:07

No te acerques que me tiznas, le dijo el cazo a la sartén. En este caso Patineteman al PP.

#2 desito, Barcelona, 29/05/2018 - 08:31

Psssssst !!! callaaaa mister patinete, calla...

#1 Toni, Areñs de Mar, 29/05/2018 - 08:21

Además de pretender no ver la viga en el ojo propio, estos fariseo-delincuentes van a abstenerse en la moción de censura. CiU es la maldición de Cataluña.