Publicitat
Confidencial · 12 de Desembre de 2019. 00:23h.

El Barça ho té magre

Davant del xantatge del ‘Tsunami'

El Barça ho té magre

Imatge d'una crida de 'Tsunami Democràtic' sobre el partit

Un dels principals problemes del FC Barcelona pel que fa al partit del pròxim dia 18 contra el Reial Madrid al Camp Nou és com surt del xantatge de Tsunami Democràtic, que li ha plantejat la següent advertència mitjançant Twitter: "És molt fàcil que el partit es desenvolupi amb normalitat: garantint la presència del [lema] #SpainSitAndTalk a les grades i al terreny de joc. Aquesta és la proposta que li hem fet al Futbol Club Barcelona".

És a dir, o accepta que s'exhibeixin aquestes pancartes "a les grades i al terreny de joc" o hi haurà problemes. I no es tracta només de l'eventualitat que es produeixin desordres i incidents durant el partit, sinó també que, si el club barcelonista intenta evitar aquestes pancartes, s'exposa a una campanya de l'independentisme per traïdor i botifler i per no respectar, suposadament, la llibertat d'expressió. I si autoritza les pancartes, des de la resta de l'Estat serà acusat de còmplice de l'independentisme.

Per tant, la posició de el club a hores d'ara és molt difícil, i tot i que de manera pública i oficial es parla de normalitat i s'assegura que no hi haurà cap problema perquè el partit es disputi, la realitat és que dins de la junta directiva blaugrana hi ha una gran inquietud, tant per la celebració del partit com a per l'impacte que la gestió de l'afer pugui tenir sobre la imatge de club. En qualsevol cas, serà difícil que el Barça se’n surti.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Mefisto, BARCELONA, 12/12/2019 - 11:03

Sempre he sostingut que (tret d'un grapat de fonamentallistes, de malalts de complex d'inferioritat, de ressentits, de aprofitats i de babaus) l' independentismo recolza en un barcelonisme elefantiàsic. Com ell s diuen, SON MÉS QUE UN CLUB. ARa ha caigut en la seva pròpia trampa. Me n'alegro molt! I si, a més, guanya el Madrid, encara més!

#4 Alfons Maristany, BCN, 12/12/2019 - 10:43

Al Barça la independencia le hundira en lo deportivo, económico y social. Lo saben y juegan con fuego. Un Barça fuera de la Liga española y sus ingresos no seria mas que un Brujas o un Ajax. Alla ellos. Luego todo seran lloros y pasara como la Republica de Pau Claris al final volviendo al regazo de la teta española

#3 Alejandro, Villadecans, 12/12/2019 - 08:27

Pues como trague con el chantaje una vez sabe que tendra que tragar chantajes cada partido que se juegue en el Cam Nou

#2 no soy nadie, barcelona, 12/12/2019 - 08:09

Pues cuidado, porque una cosa es enfrentarse a una policia atada de pies y manos y otra con un fan furibundo. A ver si al final tenemos al famoso muerto.

#1 Sarola, Castelldefels, 12/12/2019 - 07:36

El F.C. Barcelona que durant molts anys i amb tota l'adhesio inquebrantable ha fet de PALANGANER del regim Nazi-Kumbayá, ARE TE POR i NO SAP QUE FER. ¡ Malaits sieu !