Publicitat
Confidencial · 13 de Febrer de 2020. 00:00h.

El 'bomber' de la negociació

Iglesias, encarregat d'apagar focs

El 'bomber' de la negociació

Imatge d'una reunió de Pablo Igiesias amb Quim Torra en el Palau de la Generalitat

Pablo Iglesias, líder de Podem i un dels actuals vicepresidents del Govern de Pedro Sánchez, serà un dels membres de la representació estatal que participarà a la taula de diàleg amb la Generalitat de Catalunya, que es constituirà amb l'objectiu de buscar un acord sobre el conflicte provocat per les reivindicacions independentistes.

Sánchez és conscient que el diàleg amb els independentistes serà molt difícil, i pretén que Iglesias, que des de l'inici del conflicte català ha intentat donar la imatge de comprensió i sensibilitat cap a les posicions de l'independentisme, doni ara la cara actuantcom a bomber davant dels incendis que, molt probablement, es produiran durant les negociacions.

A més, el cap de l'Executiu espanyol impedeix d'aquesta manera que en el futur el líder de Podem pugui capitalitzar un fracàs de la negociació amb la Generalitat acusant el líder del PSOE d'intransigent davant de les reivindicacions independentistes. Ara, si hi ha un fracàs, un dels grans fracassats serà el mateix Iglesias, neutralitzat així per Sánchez en aquest problemàtic afer.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 no soy nadie, barcelona, 13/02/2020 - 12:43

Estoy de acuerdo con el análisis del sr Rius, hay que "quemar" al marqués de Galapagar, que va siempre dando lecciones. Montilla hizo lo mismo con Saura, que era la "pata" "happy flower" del tripartito y le hizo comerse a la policía autonómica. Además sabe que el diálogo con estos supremacistas es imposible. Pablete se lo ha buscado.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/02/2020 - 01:04

El bombero pirómano para ser exactos.