Publicitat
Confidencial · 13 de Febrer de 2018. 00:20h.

El candidat del PDECat

Seria Marc Solsona, diputat de JxC

El candidat del PDECat

Imatge de Marc Solsona (foto: 'web' de l'Ajuntament de Mollerussa)

La inviabilitat de la investidura de Puigdemont com a president de la Generalitat està provocant un autèntic ball de noms, que es plantegen com a possibles substituts de l'expresident de la Generalitat per ser investits pel Parlament quan Junts per Catalunya (JxC) accepti de manera oficial que l'opció de Puigdemont és impossible.

El PDECat, que va avalar i va impulsar la llista encapçalada per Puigdemont a les eleccions del 21-D, té a la candidatura de JxC entre 12 i 15 diputats, però l'expresident i el seu nucli més proper de col·laboradors prenen les seves decisions sense realitzar cap consulta amb el partit convergent, que està tenint un paper nul des de les eleccions.

En qualsevol cas, si el PDECat pogués decidir sobre el substitut de Puigdemont per a la investidura, la seva primera opció, segons fonts de la formació, seria Marc Solsona, diputat per Lleida de JxC i alcalde de Mollerussa. A més, ocupa el càrrec de president del consell d'acció municipal del PDECat.

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Rivas, Hospitalet, Tabàrnia, 13/02/2018 - 08:04

La sobre-representación de los habitantes de Tractoria en la política catalana cada vez es más evidente. Con un 30% de la población nos dominan al resto. Los tabarneses hemos callado durante demasiado tiempo.

#1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 13/02/2018 - 00:23

Otro virginal seminarista para orar en compañía del Sr Torrent. ¿En qué posición de la lista electoral iba el Sr. Solsona en las últimas? Si no iba el segundo, mal camino llevan los del PetdeGat, visto el exitazo de Puchi.