Publicitat
Confidencial · 10 d'Octubre de 2017. 00:10h.

El capital de l'1-O, dilapidat

L'explotació de les imatges va durar 24 hores

El capital de l'1-O, dilapidat

Imatge dels incidents de l'1-O

El moviment independentista, i el Govern de la Generalitat en concret, havien planificat mantenir durant força temps l'explotació política, tant a l'Estat espanyol com a l'exterior, de l'actuació policial de l'1-O per aconseguir suports al projecte independentista i condemnes contra el Govern de Madrid.

Tanmateix, el capital polític acumulat per aquesta actuació policial va ser dilapidat amb molta rapidesa, ja que van començar a produir-se altres qüestions relacionades amb el procés independentista que van tapar el ressò mediàtic i polític que havia provocat la difusió de les imatges sobre l'actuació policial de l'1 -O (discurs del Rei, debat al Parlament Europeu, desbandada d'empreses, marxa enrere del PDECat, manifestació antiindependentista ...).

És a dir, l'evolució dels fets, culminats aquest diumenge amb una massiva manifestació a Barcelona contra el projecte independentista, no només ha col·locat en segon pla l'escàndol provocat per l'actuació policial, sinó que ha portat el conjunt del moviment independentista català a una situació molt difícil.

2 Comentaris

Publicitat
#2 merda madrid i merda ecspanya, però cada dia menys processista, 10/10/2017 - 00:30

Si les empreses marxen de Catalunya, 1.000.000 de ferits serien pocs. Bye bye independència light. Us/ens han enganyat com a xinos i ens mereixem unes quantes garrotades per imbècils. Amb les coses de menjar no es juga.

#1 Marcos, Espanya, 10/10/2017 - 00:18

Me gusta este medio para escuchar mi otra Catalunya no independentista. Pero a veces el exceso de optimismo sobre el fin del procés me desespera. Puigdemont es un activista, y el resto del CDC teme la desaparición del partido. Así que por desgracia vamos a un nuevo choque de trenes mañana con imágenes innecesarias. Ojalá recapaciten, pero lo dudo.