Publicitat
Confidencial · 13 de Juny de 2018. 00:30h.

El carrer no és 'nostre’

L'independentisme ja no mobilitza

El carrer no és 'nostre’

La seu d'Economia aquest dimarts, mentre es realitzava un registre policial

Les mobilitzacions que donaven suport a les reivindicacions independentistes durant diverses fases del procés sobiranista ja no es produeixen, atès que les organitzacions independentistes han perdut una gran part de la capacitat mobilitzadora que tenien, i que es reflectia mitjançant l'expressió "els carrers sempre seran nostres", habitualment utilitzada pels sectors més radicals.

La situació ha canviat, i ara, l'independentisme actua bàsicament mitjançant els tribunals de justícia, i posant totes les seves esperances a la fase de diàleg que s'està obrint actualment amb la nova administració espanyola, després de la substitució de Mariano Rajoy per Pedro Sánchez a la presidència del Govern de l'Estat.

La nova situació va quedar palesa aquest mateix dimarts, quan es van realitzar registres policials a la seu del Departament d'Economia de la Generalitat, sense que es produís cap protesta, contrastant amb la important mobilització que va provocar una situació similar durant la nit i la matinada dels dies 20 i 21 de setembre del 2017.

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Albert, BCN, 13/06/2018 - 07:41

Ni el purria ha ido a manifestarse chic@s!!! pero esto que es???

#1.1 Veciana, Barcelona, 13/06/2018 - 16:50

Estará en casita mordiéndose las garras ante la tele para ver a España en el mundial jajajajaaaa.Purria,coge un hueso y ponte cómodo jajajaaaa.