Publicitat
Confidencial · 17 de Maig de 2017. 00:20h.

El 'cas Palau' no es ‘refunda'

El PDECat segueix sent Convergència

El 'cas Palau' no es ‘refunda'

Imatge dels principals dirigents del PDECat

Els sectors més joves del PDECat estan veient amb decepció el fet que el partit hagi propiciat que el Govern no acusi Convergència al judici pel saqueig del Palau de la Música, una posició que contradiu la voluntat refundadora a partir de la qual va néixer el PDECat.

El plantejament de protegir l'actuació dels líders de Convergència a l'època dels fets que es jutgen en el procés pel cas del Palau de la Música indica que l'actual PDECat manté les mateixes posicions que mantenia la formació convergent pel que fa a qüestions relacionades amb la corrupció política.

En aquest sentit, els independentistes més joves del PDECat qüestionen que el congrés que va crear el partit fos realment una refundació de Convergència, ja que sembla que els criteris que van provocar aquesta refundació no han canviat, i a més, tot indica que, malgrat els gestos i les paraules, hi ha pactes encoberts entre els convergents i el PP.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Juan García, Ciutat de la Justícia, 17/05/2017 - 09:08

La Marteta no s'ha de preocupar, l'any vinent es pot presentar com a candidata a participar a Eurovisión representat RTVE. Li recomano vestit de faralaes i mantilla, aviam si aconsegueix el vot del Rufián a la votació popular.