Publicitat
Confidencial · 8 de Novembre de 2018. 00:03h.

El catalanisme no se’n surt

Encara que s'està intentant

El catalanisme no se’n surt

Imatge d'un acte de CiU

Tot i que s'estan realitzant diversos intents dirigits a recuperar les estructures del catalanisme de centre, com era l'antiga CiU, algunes fonts d'aquest sector ideològic i polític reconeixen que estan xocant amb moltes dificultats i que, ara per ara, la realitat és que el projecte sobre aquesta qüestió no rutlla, segons fonts d'aquests col·lectius.

Afegeixen que el principal problema actualment és, potser, la polarització de la ciutadania catalana entre sectors favorables i contraris a la independència de Catalunya, una situació que ha deixat sense espai ni marge d'actuació altres alternatives polítiques, com el catalanisme, que, malgrat tot, creu que en el futur la situació podria canviar.

Aquestes esperances es basen a la suposició que, quan Catalunya arribi a una situació que permeti la recuperació de la normalitat institucional i política, és molt possible que les posicions moderades i centristes tornin a tenir un espai. En qualsevol cas, les mateixes fonts reconeixen que, a hores d’ara, l'evolució de la situació és bastant pessimista.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pep, Reus, 09/11/2018 - 10:17

Aquests paios encara viuen el el pujolisme. Ni s'han assabentat que aixó és mort i enterrat.