Publicitat
Confidencial · 11 de Març de 2020. 00:10h.

El catalanisme té pressa

Intenten coordinar tots els grups

El catalanisme té pressa

Marta Pascal durant un acte del PDECat

Els impulsors dels treballs de coordinació per a la creació d'un nou projecte polític, configurat per un catalanisme pragmàtic i contrari als plantejaments independentistes unilaterals de l'expresident Puigdemont i el grup de Waterloo, tenen pressa. Es tracta d'ocupar un espai que està buit a l'escenari polític català des de la desaparició de CiU.

Els sectors de Convergència que es mantenien dins del PDECat, juntament amb els democristians de l'antiga Unió, liderats per Ramon Espadaler, fins ara aliats electorals del PSC, estan accelerant la seva coordinació i concretant ja aspectes importants del projecte. Fonts d'aquest sector diuen que els contactes mantinguts a la reunió de Poblet han donat resultats molt positius.

La plataforma El País de Demà, que probablement estarà encapçalada per Marta Pascal, excoordinadora general del PDECat, és un dels eixos del pla. L'acceleració dels treballs de coordinació i organització es relacionen amb l'intent d'aquest sector de presentar-se a les properes eleccions catalanes, que encara no estan convocades.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat