Publicitat
Confidencial · 1 d'Agost de 2019. 00:05h.

El Cercle adverteix

Contra "propostes contràries a la llei"

El Cercle adverteix

Imatge d'arxiu d'una activitat del Cercle d'Economia

Sembla que la classe empresarial catalana, alguns dels seus sectors, si no més, està començant a comprendre que la seva passivitat durant molts anys davant de l'ofensiva independentista ha estat molt negativa per a Catalunya. I després de la patronal Foment del Treball i del lobby turístic Barcelona Global, ara ha estat l'influent Cercle d'Economia l'entitat que ha marcat clarament distàncies amb l'independentisme.

Així, el nou president del Cercle, Javier Faus, que substitueix Juan José Brugera, va afirmar durant el seu discurs com a nou president que "sempre serem contraris a propostes unilaterals i contràries a la llei". Es tracta, com és evident, d'una advertència molt clara dirigida als sectors controlats per l'expresident Puigdemont. Faus va demanar també "un diàleg franc, un intercanvi de propostes i un acostament progressiu".

Aquests dies, Foment del Treball ha presentat una denúncia contra l'Assemblea Nacional Catalana davant de l'Autoritat Catalana de la Competència, per la seva campanya a favor de l'elaboració de llistes d'empreses favorables a l'independentisme. I el principal lobby turístic barceloní, Barcelona Global, ja ha advertit que es crearà una entitat exclusivament privada per substituir Turisme de Barcelona si l'independentista radical Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, engega el seu projecte de polititzar el consorci turístic barceloní, com ha dit.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat